top of page

är du konstnär eller fotograf?

Vi letar efter fler konstnärer och fotografer baserade i Sverige för att kunna utöka vårt sortiment och erbjuda fler posters och accessoarer till våra kunder. För dig som konstnär innebär det ytterligare en plats där du kan synas och där du kan marknadsföra din konst. Naturligtvis får du också ersättning per såld produkt med dina motiv. Skicka ett mail till info@heannas.se eller klicka här för att komma till vår kontaktsida. Vi förklarar gärna hur det går till och hur våra villkor ser ut.

Soffa med två stilrena posters i akvarell

du syns

Vi värdesätter våra konstnärer och om vi väljer att ta in dina konstverk kommer du att få en presentation på hemsidan. Det står även tydligt vid produkten att det är du som är konstnären, vilket skiljer oss från flera av de stora posterföretagen där många konstnärer i princip blir anonyma.

vi hjälps åt

Ju mer vi syns i sociala medier och på olika hemsidor, desto större chans har vi att lyckas! På Heannas tror vi på tanken om att hjälpas åt - vi hjälper dig att synas och samtidigt syns vi också i dina sociala kanaler etc. Win - win!

Sandstone Poster och Simple Petals poster av Céline Nordenhed

bottom of page