top of page
Konstnär Anna-Sara Henriksen med tavlor

om heannas

Jag som startat Heannas heter Anna-Sara Henriksen. Genom alla år har jag alltid älskat att få utlopp för min kreativitet, både i form av målande och annat. I samband med föräldraledighet började jag måla mer som ett sätt att koppla av.  Efter en tid började jag längta efter att hitta ett sätt att låta fler få njuta av konst - och kanske skulle jag även kunna lyckas leva på det framöver?

 

Idén till Heannas föddes, en både spännande och skrämmande tanke. Det har inte varit lätt - det har framförallt kostat många timmar och också mycket funderingar och oro. Fortfarande är Heannas bara i början av sin resa, men det är med stolthet jag ser på min lilla webbshop och hoppas att den kommer att växa mycket än! Min förhoppning är att knyta till mig fler konstnärer och fotografer så att det finns ett stort utbud både för den som är konstintresserad och den som vill hitta lite nytt till sin tavelvägg eller en snygg väska med konsttryck.

 

Gå gärna in och följ Heannas konto på Facebook och Instagram - gilla och kommentera, du gör skillnad!

 

VÅRA PRODUKTER

 

Kvalitetsposters

Hos oss hittar du konst till alla rum i hemmet! Alla våra posters trycks med pigmenterat bläck på tjockt, arkiveringsbeständigt matt kvalitetspapper som naturligtvis också är syrafritt. Alla posters och även våra övriga produkter trycks på beställning för att minska onödigt svinn. Heannas är baserat i Sverige. 

Snygga trycksaker

Konst är väl inte bara till för att ha på väggen? Vi har även mobilskal, tygväskor och andra accessoarer i vår webbshop!

Fodral för iPhone med konsttryck från Heannas

Välj bland våra vackra och originella mobilskal

Laptopfodral med tryck från konstverk av Anna-Sara Henriksen

Kika på våra snygga laptopfodral

Tygväska med konsttryck från Heannas

Se våra snygga och slitstarka tygväskor

bottom of page