top of page

FRAKT OCH LEVERANS

Vad kostar vår standardfrakt?

Heannas har fri frakt inom Sverige vid köp över 499 kr. Vid ordervärde under 499 kr kostar frakten följande:

Posters, mobilskal, tygväskor och midjeväskor: 49 kr

Laptopfodral: 59 kr

Om du beställt både laptopfodral och andra produkter blir den totala leveranskostnaden alltså 59 kr.

För information om frakt och leverans till Norge och Danmark se här.

 

Hur ser leveranstiderna ut?

Alla våra produkter trycks på beställning för att minska onödigt svinn. Våra normala leveranstider inom Sverige för posters och mobilskal är ca 5-7 vardagar, ibland något längre för tygväskor och laptopfodral. Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

 

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) bör du kontakta oss på vår e-postadress: info@heannas.se.

Hur skickas varorna?

Våra varor skickas väl paketerade för att undvika skador. Om du beställt varor av helt olika karaktär (exempelvis en poster och en väska) är det möjligt att dessa skickas i separata paket. Vissa leveranser kan ske till hemmet, är det en större vara än vad som får plats i brevlåda/brevinkast bör det finnas en person tillgänglig att ta emot paketet. Om paket behöver lösas ut får du en avisering om var och när du ska hämta ditt paket, se nedan.

 

Vad gäller vid avisering och uthämtning?

Paket ska normalt hämtas ut personligen med giltig legitimation och ordernummer. Du får alltid en avisering som visar var och när paket ska hämtas. Avisering kan ske via e-post, vanlig post samt om du lämnat mobilnummer, även via telefonsamtal eller SMS. Om ett paket ska lösas ut ska du göra detta inom den tid som anges i aviseringen, annars kan Heannas behöva debitera dig en avgift.

bottom of page