top of page

Kan man sälja posters med sin personlighet?

Uppdaterat: 30 nov. 2022

Är det ok att bara vara sig själv, att allt inte måste vara perfekt och att man kan ha en dålig dag (eller en dålig vecka eller ett dåligt år)?

När jag först bestämde mig för att starta Heannas.se var min tanke att allt måste se sjukt proffsigt ut för att någon skulle vilja handla där. Det skulle likna de stora posterföretagen så mycket som möjligt och vara snyggt och opersonligt. Det fanns ingen plats för mig som person eller konstnär att göra mitt avtryck.

Fasaden i sociala medier

Även i sociala medier körde jag stenhårt på detta, visade upp produkt efter produkt, tills jag nånstans började inse att det kanske inte är så det funkar. Och den insikten har väl fortsatt att följa mig och blivit djupare den sista tiden.

Ändå är det så svårt! Det är svårt att släppa den där "proffsigheten", fasaden om att allt skulle vara så perfekt (i mitt eget huvud). Speciellt i sociala medier. Bilden ovan , exempelvis, postade jag på instagram, men beskar bilden så att halva ansiktet inte syntes eftersom jag inte var nöjd med hur jag såg ut just då. Så sjukt onödigt att tänka så.


Folk kommer att tycka saker - so what?

Vad som mer är svårt är att erkänna att jag avskyr att göra nya inlägg i sociala medier, jag känner mig osäker och okunnig. Jag är rädd för att göra fel, skriva eller säga något olämpligt. Men jag inser att jag MÅSTE låta andra se mer av det som finns bakom mina posters och tavlor, och då kommer det kanske att finnas en och annan som har åsikter om det, eller om mig och mina val eller personlighet eller utseende. Men låt det vara så, då!
9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page