top of page

En blogg om konst och konstposters?

Vad handlar den här bloggen om egentligen? Och hur i hela friden kom jag ens på idén att blogga år 2022?

Den här bloggen är först och främst inte till för inlägg om nyheter i butiken och vackra bilder på våra produkter. Eller jo, lite sånt. Men inte bara.


Livet omkring konsten

Bloggen handlar om konst, såklart, men också om livet bakom, runt och framför. Om hur det är att vara trebarnsmamma och försöka att också vara konstnär och företagare på samma gång.


Idén om en blogg

Egentligen började tanken om att skriva blogg genom att jag kikade på några av Linda Hörnfeldts youtubevideor om företagare (egentligen influencers, men jag tänker att det gäller andra företagare också) och sociala medier. Hon påpekar att så mycket tid för egna företagare går åt till inlägg på sociala medier som efter bara några dagar förlorar sin aktualitet. Dessutom äger man ju som användare på instagram och facebook inte sitt innehåll själv. En blogg, däremot, är lite mer beständig än ett inlägg i sociala medier och innehållet ägs dessutom av användaren själv.


Ja, allt detta är kanske inte nytt för de flesta, men det fick mig ändå att börja fundera. Linda har helt rätt i att den tid man har vill man ju använda på ett så värdefullt sätt som möjligt. Och då tänker jag nu att en blogg är värt ett försök!


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page